Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anekke Canada The forest

Anekke Canada The forest

"Az utazás a jéghideg szél hangjával kezdődött, amely a levelekkel táncolt. Megérkeztem egy új úti célhoz, amelyről nagyon keveset tudtam, de nem tartott sokáig, hogy megszeressem az embereket, a kultúráját, magát a várost.

Üdvözöljük Kanadában, Anekke.

A város mosolyogva várt a gyönyörű fehér bársonyerdővel díszített hegy mellett. Elvesztettem a tekintetemet az utcái között, amelyek mind megvilágítottak, amikor egyszercsak suttogás szólt hozzám, ami azt mondta, hogy Pszt... hallgasd mit üzen neked az erdő.

A hajnali fény eljövetele hatalmas tükörképet vont a vízre, ahol a hegyek és a fák végtelenné váltak. Egy örök pillanat, amikor az összes kék, zöld, szürke és okker tónus örökre az emlékeimbe ivódott.

Több száz színű levél, élő természet teljes megnyilvánulásában, vadon élő állatok... minden dús, senkinek nem tartozik felelősséggel a szabadságáért.

 

Felfedeztem egy jávorszarvast, aki a túlsó partról nézett rám, mintha a belső énemben próbálna olvasni, ahogy én is tettem vele. A szépsége lenyűgözött. Fenségesen mozgott, és észre sem vette eleganciáját. Abban a pillanatban kicsinek éreztem magam, mint egy csillagporszem, amely azért utazik, hogy érezze, szabad lehet. Egy megmagyarázhatatlan kapcsolat, amely emlékeztetett arra, milyen fontos hallgatni a legvadabb oldalunkra, és legemberibb oldalunkra is.

Úgy döntöttem, minden nap emlékeztetem magam, hogy kövessem a szívemet. Tisztelet tiszteletet követel. Élvezd tovább a csupasz dolgok szépségét, szűrőktől és kívánságoktól mentesen, amelyeknek nem kell más, mint létjogosultságuk ahhoz, hogy csodálatosak legyenek.

 

És így a nomád szellemem újra életre kelt, mert az erdő hangja visszajött, hogy megmutassa, hogy ez az élet lényege. És mert egy kis Kanada mindig velem lesz.

És most Pszt... Hallgasd, mit üzen neked az erdő."

#Anekke #Anekketheforest #AnekkeCanada

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Anekke

Keresés