Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Anekke

Anekke

2023. 09. 11. 10:55:10

Az Anekke Shōen tisztelgés Uemura Shōen japán festő előtt. Őt tartják a japán művésznők anyjának, hiszen ő gondoskodott arról, hogy a festészet is női hivatás legyen akkoriban, amikor még volt az a nők számára. Ezért ez a gyűjtemény egy óda a művészethez, amely felszabadít minket, és lehetővé teszi számunkra, hogy a világról egyedi látásmódot ábrázoljunk és alkossunk.

2023. 08. 27. 11:39:33
Az Anekke Contemporary-t a kortárs művészeten átívelő japán utazás ihlette. Mintái a japán fényeket, építészetet, kultúrát és ikonográfiát idézik fel, absztrakt formák és művészi értelmezések révén kelt életre. Minden táska ennek az országnak egy kis darabja, egyedi szemszögből nézve: a művészeté.
2023. 03. 12. 10:58:34

ELŐRENDELHETŐ az Anekke új kollekciója! 

Anekke Menire: https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_menire_2023_tavasz_nyar

Anekke Amazonia: https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_amazonia_2023_tavasz_nyar

Rendeld meg üzletünkbe és vedd át akár már a kollekció megérkezésének napján!

Design Boutique, Szeged Napfény Park

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10-18 óráig

Szombat: 9-17 óráig

Vasárnap: 9-15 óráig

2022. 11. 07. 14:29:15

A világnak több Anekkésre van szüksége: több olyan nőre, aki álmodozó, bátor és erős.

Több nőre van szükség, aki rajong a részletekért, aki élvezi az apró pillanatokat, aki az utca mentén tócsákba ugrál és hangosan nevet.

Talán ez az oka annak, hogy a nők szerte a világon továbbra is imádják  Anekkét, mert ezek nem csak táskák és kiegészítők: olyan termékek, amelyek tele vannak értékekkel, érzelmeket közvetítenek, amelyek elkísérnek minket és mesélnek nekünk arról, hogyan érezzük magunkat, hogyan éljük az életünket.

Szerettük volna minden vásárlónkat emlékeztetni arra, hogy melyek azok az értékek, amelyek minden napot egy kicsit nagyszerűbbé tesznek. Hogyan? Egy csodálatos videóval, amelyben emlékeztetünk arra, hogy a világnak többre van szüksége. A világnak szüksége van rád!

Csatlakozz az Anekke fan clubhoz: https://www.facebook.com/groups/806044604003508

2022. 11. 07. 11:57:53

Az Anekke Iceland kollekciója, amely csodás utazásra visz téged! 

Mint egy délibáb, az élet színes a mosolyunkkal, a megjelenésünkkel, azzal, amit a tetteinkkel vetítünk ki. Kérdéseivel és válaszaival, meséivel és legendáival. És ilyen Izland, mint egy illúzió visszatükröződése, amely most veled ragyog.

Már felfedezted az új kollekciót?

#anekke #iceland #szeged #táska

2022. 10. 08. 14:17:37

A sokatok által várt új kollekciós Anekke utánpótlás megérkezett!

Minden korábban elfogyott termékünk ismét elérhető boltunkban és webshopunkban is!

https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_canada_2022_osz_tel

https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_voice_2022_osz_tel

Desig Boutique, Szeged Napfény Park

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9-18 óráig

Szombat: 9-17 óráig

Vasárnap: 9-16 óráig

2022. 09. 18. 13:19:44

Ez az arc ismerős volt számomra. Megálltam az utca közepén, hogy megnézzem a kezemben az arcot a bankjegyen. Nem tudván, hogy ez a bankjegy sokkal több, mint egy pénzdarab, ez egy kis forradalom volt, felhívás, hogy harcoljak azért, amiben hiszek, ez papírpénz ,egy valóra vált álom üzenete.

A kanadai Halifax városa hívott engem, hogy ismerjem meg a múltját  és akkor valaki elmesélte az Ő történetét. Azé a fekete nőét, aki soha nem álmodott másról, mint szabadságról és egyenlőségről. A róla szóló történet azt meséli el, hogy egy a fehéreknek fenntartott  ülőhely egy moziban mindent megváltoztatott. Feketeként, nem volt hajlandó elhagyni a fehéreknek fenntartott helyet . A történet elmeséli, hogy az erejéből, bátorságából, hogyan teremtett magának egy kis helyet a világban.


Felbecsülhetetlen értéket fedeztem fel a bankjegy mögött. A legyőzés történetét, a felhatalmazás üzenetét, amely nem érti a fajokat és a színeket. Követendő példa, mert ha nem igazságos, ami körülvesz, változtass rajta. Ha hétszer elesel, nyolcszor állj fel. Mert a hangod megváltoztathatja a világot.


Mert az a nő a 10 dolláros bankjegyen szintén én vagyok, te vagy, Viola Desmond.


Mert a világ a bátraké.

Harcolj azért, amiben hiszel!

A Voice kollekció szép darabjait itt találhatod :  https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_voice_2022_osz_tel

#Anekke #Voice

2022. 09. 07. 14:13:08

"Az utazás a jéghideg szél hangjával kezdődött, amely a levelekkel táncolt. Megérkeztem egy új úti célhoz, amelyről nagyon keveset tudtam, de nem tartott sokáig, hogy megszeressem az embereket, a kultúráját, magát a várost.

Üdvözöljük Kanadában, Anekke.

A város mosolyogva várt a gyönyörű fehér bársonyerdővel díszített hegy mellett. Elvesztettem a tekintetemet az utcái között, amelyek mind megvilágítottak, amikor egyszercsak suttogás szólt hozzám, ami azt mondta, hogy Pszt... hallgasd mit üzen neked az erdő.

A hajnali fény eljövetele hatalmas tükörképet vont a vízre, ahol a hegyek és a fák végtelenné váltak. Egy örök pillanat, amikor az összes kék, zöld, szürke és okker tónus örökre az emlékeimbe ivódott.

Több száz színű levél, élő természet teljes megnyilvánulásában, vadon élő állatok... minden dús, senkinek nem tartozik felelősséggel a szabadságáért.

 

Felfedeztem egy jávorszarvast, aki a túlsó partról nézett rám, mintha a belső énemben próbálna olvasni, ahogy én is tettem vele. A szépsége lenyűgözött. Fenségesen mozgott, és észre sem vette eleganciáját. Abban a pillanatban kicsinek éreztem magam, mint egy csillagporszem, amely azért utazik, hogy érezze, szabad lehet. Egy megmagyarázhatatlan kapcsolat, amely emlékeztetett arra, milyen fontos hallgatni a legvadabb oldalunkra, és legemberibb oldalunkra is.

Úgy döntöttem, minden nap emlékeztetem magam, hogy kövessem a szívemet. Tisztelet tiszteletet követel. Élvezd tovább a csupasz dolgok szépségét, szűrőktől és kívánságoktól mentesen, amelyeknek nem kell más, mint létjogosultságuk ahhoz, hogy csodálatosak legyenek.

 

És így a nomád szellemem újra életre kelt, mert az erdő hangja visszajött, hogy megmutassa, hogy ez az élet lényege. És mert egy kis Kanada mindig velem lesz.

És most Pszt... Hallgasd, mit üzen neked az erdő."

#Anekke #Anekketheforest #AnekkeCanada

2022. 04. 28. 12:13:37

„Minden egy régi könyv lapjain kezdődött. Az a könyv minden áldott este egy csodás kalandot
jelentett nekem a dzsungelben, ahol azt képzelhettem, hogy egy napon én leszek az a dzsungel egyik főszereplője. A régi könyv története egy nagy álommá vált számomra és ez az álom életem végéig elkísért: meghívott, hogy a majmok között éljek, szabad legyek közöttük és elmeséljem az ő történetüket.” 

És így érkezett meg évekkel később ez a rettenthetetlen szívű lány, aki egy történetről álmodozott, és eljutott oda, ahol az álma született: a dzsungelbe. „A távcsövem a karomon lógott, segített felfedezni a körülöttem lévő életet, segített a szemem lenni, miközben egy belső hang emlékeztetett arra, hogy - ha nagyon akarsz valamit, soha ne add fel." „És az a szikra, ami bennem élt és megindított, az az állatok és a természet iránti szeretet. Ez tette lehetővé, hogy fáradhatatlan megfigyelővé, felfedezővé váljak, aki minden nap beutazza a tájat és hajlandó a dzsungel hangja lenni.

Egy darabkája lettem az anyatermészetnek. Az a része, amely szeret, amely érez, ver és lélegzik, ahol a majmok szabadságban éltek. Annak a természetnek, amely a legvadabb és legszebb tájat adta nekünk a dzsungel közepén, amit valaha is elképzeltem. Azt a természetet, amely virágzik a nap alatt, és minden fajnak otthont ad, azoknak, amelyeket olyan kíváncsian figyeltem. Az a természet, amely a legnagyobb ajándékot adta nekem, azon a napon rájöttem, hogy a dzsungel az új otthonom, az állatok pedig az új családom részei. Különlegesen mély kapcsolatot éreztem az anyatermészettel, olyan volt, mintha a lábaim földbe akasztott gyökerek lettek volna és közben hallottam a természet halk szívverését: gyorsan, mégis állandó ütemben.


A dzsungel minden nap különleges kapcsolatot teremtett a földdel: a madarak énekének hangját a szélben mozgó leveleket, a körülöttem szabadon szaladgáló állatokat és egy mély és varázslatos érzést, amit a természet adott. Leírhatatlan harmónia annak tudatában, hogy hihetetlen dolgokat csinálsz, követed a vágyaidat és szereted az életet, úgy ahogy az a szemed előtt megjelenik. A dzsungelben megtanultam, hogy a világ megváltoztatásához elszánt szívek kellenek, de azt is megtanultam, hogy ahhoz. hogy egy lány álma valóra váljon, a világ jobbítására kész felnőttek is kellenek. Legfőképpen azt tanultam meg, hogy a gyökereink ott vannak, ahol otthon érezzük magunkat és ez a hely az anyatermészet.”

2022. 04. 04. 15:36:20

„ Mint egy végtelen tükörkép, az arcom a nagyváros fényeire rajzolódott. Gyors lábakkal és a
fényképezőgépem kattogásának ritmusára szaporán mozduló kezekkel a fej, a szem és a szív
összeállt, hogy megörökítsék a mindennapi élet szépségét.


Odakint várt rám a döntő pillanat, miközben az élet darabjait négyszögletes keretekbe rendeztem,
miközben a szemem az engem nem is észlelő járókelőre szegeződött. Chicago utcái hatalmas fekete-fehér vászonná váltak számomra.


A kezemben lévő kis képernyő ablak lett a világra, ujjaim mögé zsúfolt virtuális szívverések térképét rajzolva, hogy megragadja annak lényegét, ami igazán számít: a tükörképemet, amikor csak magamat látom, mert a fényképezés nem csupán az örök fény pillanata: az érzés, az érintés és a szeretet módja.


Ez egy módja annak, hogy megmondd, ki vagy a szemeden keresztül. Önmagad lehetsz , miközben engeded, hogy a lényeged megmutatkozzon a művészeteden keresztül. Az igazi valóság a semmitmondó képek óceánjain ragyog.


Aztán minden eddiginél tisztábban láttam, mintha 35 mm-ben élném le az életem. Táncolnék a város fényeivel, kamerával a kezemben és kíváncsi szemekkel. A szűrőktől megfosztva elvesztem az utcákon, hogy olyan történeteket meséljek el, amelyeket csak én tudnék írni. Mivel minden megjelenés egyedi, csak én döntöm el ki legyek. Mert a hitelességem az én hatalmam.


És te, mi a tiéd?”

Keresés