Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2023. 11. 09. 12:32:30
Desigual története

Thomas Meyer, a svájci kalandvágyó fiatalember, 20 évesen Ibizán találta magát, ahol a tengerparton trikókat árult, hogy megéljen.  Meyernek közel 3000 használt farmer maradt, amelyeket olcsón szerzett be. Ahelyett, hogy pánikba esett volna, ollót ragadott és elkezdte szétvágni a farmereket. A különböző darabokat összevarrogatta, így született meg az első farmerdzseki. 

Ezen kreatív ötlettel Meyer élete egy új irányt vett. 1985-ben piacra dobta első kollekcióját és a véletlenből hatalmas sikertörténet lett. 

A márkanév egy neves filmrendezőnek, Isabelle Coix-nek köszönhető, aki közeli jó barátja a tulajdonosnak. Ő olyan nevet szeretett volna választani, amelyre az emberek felfigyelnek, így álmodta meg a Desigual nevet, ami magyarul annyit jelent, hogy más mint a többi vagy eltér a szokványostól.

A Desigual név valóban visszatükrözi a cég lényegét, hiszen a ruháik egyediek és szokatlanok. A tervezőket az 1960-as évekbeli hippi korszak inspirálta, és ennek az időszaknak a szabadsága és kreativitása jelenik meg a tervezéseikben. A márka alapvető filozófiája a pozitivitás, a tolerancia és a szórakozás, amelyek mind részei a Desigual egyedi és élénk stílusának.

A Desigual méltán híres a "patchwork" mintáiról és az élénk graffiti motívumairól. Ezen a márka a színek és minták intenzív keverékével vonzza magára a figyelmet. A ruhadarabok színpompás kavalkádja kifejezi a vásárló kreativitását és önbizalmát. Emellett a márka nem feledkezik meg a különleges alkalmakról sem, és terveznek elegáns és letisztult darabokat is, így mindenki megtalálhatja a stílusát, legyen szó mindennapi viseletről vagy fontos eseményekről.

 

2023. 09. 11. 10:55:10
Anekke Shōen

Az Anekke Shōen tisztelgés Uemura Shōen japán festő előtt. Őt tartják a japán művésznők anyjának, hiszen ő gondoskodott arról, hogy a festészet is női hivatás legyen akkoriban, amikor még volt az a nők számára. Ezért ez a gyűjtemény egy óda a művészethez, amely felszabadít minket, és lehetővé teszi számunkra, hogy a világról egyedi látásmódot ábrázoljunk és alkossunk.

2023. 08. 27. 11:39:33
Anekke contemporary Az Anekke Contemporary-t a kortárs művészeten átívelő japán utazás ihlette. Mintái a japán fényeket, építészetet, kultúrát és ikonográfiát idézik fel, absztrakt formák és művészi értelmezések révén kelt életre. Minden táska ennek az országnak egy kis darabja, egyedi szemszögből nézve: a művészeté.
2023. 03. 12. 10:58:34
Előrendelhető az Anekke Menire és az Anekke Amazonia!

ELŐRENDELHETŐ az Anekke új kollekciója! 

Anekke Menire: https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_menire_2023_tavasz_nyar

Anekke Amazonia: https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_amazonia_2023_tavasz_nyar

Rendeld meg üzletünkbe és vedd át akár már a kollekció megérkezésének napján!

Design Boutique, Szeged Napfény Park

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 10-18 óráig

Szombat: 9-17 óráig

Vasárnap: 9-15 óráig

2022. 11. 07. 14:29:15
A világnak több Anekkésre van szüksége

A világnak több Anekkésre van szüksége: több olyan nőre, aki álmodozó, bátor és erős.

Több nőre van szükség, aki rajong a részletekért, aki élvezi az apró pillanatokat, aki az utca mentén tócsákba ugrál és hangosan nevet.

Talán ez az oka annak, hogy a nők szerte a világon továbbra is imádják  Anekkét, mert ezek nem csak táskák és kiegészítők: olyan termékek, amelyek tele vannak értékekkel, érzelmeket közvetítenek, amelyek elkísérnek minket és mesélnek nekünk arról, hogyan érezzük magunkat, hogyan éljük az életünket.

Szerettük volna minden vásárlónkat emlékeztetni arra, hogy melyek azok az értékek, amelyek minden napot egy kicsit nagyszerűbbé tesznek. Hogyan? Egy csodálatos videóval, amelyben emlékeztetünk arra, hogy a világnak többre van szüksége. A világnak szüksége van rád!

Csatlakozz az Anekke fan clubhoz: https://www.facebook.com/groups/806044604003508

2022. 11. 07. 11:57:53
Anekke iceland

Az Anekke Iceland kollekciója, amely csodás utazásra visz téged! 

Mint egy délibáb, az élet színes a mosolyunkkal, a megjelenésünkkel, azzal, amit a tetteinkkel vetítünk ki. Kérdéseivel és válaszaival, meséivel és legendáival. És ilyen Izland, mint egy illúzió visszatükröződése, amely most veled ragyog.

Már felfedezted az új kollekciót?

#anekke #iceland #szeged #táska

2022. 10. 19. 13:50:54
Hűségpont-rendszer

Újdonság a webshopunkban!

Szeretnénk megjutalmazni Önöket a hűségükért, így létrehoztunk egy hűségpont-rendszert.

Regisztráljon be webshopunkba és kezdje el gyűjteni a hűségpontokat, amelyeket később le is tud vásárolni!

FONTOS! JELENTKEZZEN BE MIELŐTT RENDEL, MERT CSAK EBBEN AZ ESETBEN ÍRÓDNAK JÓVÁ A PONTOK!

2022. 10. 08. 14:17:37
Anekke utánpótlás érkezett!

A sokatok által várt új kollekciós Anekke utánpótlás megérkezett!

Minden korábban elfogyott termékünk ismét elérhető boltunkban és webshopunkban is!

https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_canada_2022_osz_tel

https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_voice_2022_osz_tel

Desig Boutique, Szeged Napfény Park

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9-18 óráig

Szombat: 9-17 óráig

Vasárnap: 9-16 óráig

2022. 10. 05. 09:14:02
Új termékek a webshopunkban!

Webshopunk kínálata folyamatosan bővül!

Rostbőr táskáink már elérhetőek online is és hamarosan férfi/női pénztárcáink is feltöltésre kerülnek!

10.000.- Ft felett ingyenesen szállítunk bármelyik magyarországi Foxpost csomagpontra!

Rendeld meg akár bolti átvétellel bármelyik termékünket!

Design Boutique, Szeged Napfény Park

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 9-18 óráig

Szombat: 9-17 óráig

Vasárnap: 9-16 óráig

 

 

2022. 09. 18. 13:19:44
Anekke Voice - A nő a 10 dolláros bankjegyen

Ez az arc ismerős volt számomra. Megálltam az utca közepén, hogy megnézzem a kezemben az arcot a bankjegyen. Nem tudván, hogy ez a bankjegy sokkal több, mint egy pénzdarab, ez egy kis forradalom volt, felhívás, hogy harcoljak azért, amiben hiszek, ez papírpénz ,egy valóra vált álom üzenete.

A kanadai Halifax városa hívott engem, hogy ismerjem meg a múltját  és akkor valaki elmesélte az Ő történetét. Azé a fekete nőét, aki soha nem álmodott másról, mint szabadságról és egyenlőségről. A róla szóló történet azt meséli el, hogy egy a fehéreknek fenntartott  ülőhely egy moziban mindent megváltoztatott. Feketeként, nem volt hajlandó elhagyni a fehéreknek fenntartott helyet . A történet elmeséli, hogy az erejéből, bátorságából, hogyan teremtett magának egy kis helyet a világban.


Felbecsülhetetlen értéket fedeztem fel a bankjegy mögött. A legyőzés történetét, a felhatalmazás üzenetét, amely nem érti a fajokat és a színeket. Követendő példa, mert ha nem igazságos, ami körülvesz, változtass rajta. Ha hétszer elesel, nyolcszor állj fel. Mert a hangod megváltoztathatja a világot.


Mert az a nő a 10 dolláros bankjegyen szintén én vagyok, te vagy, Viola Desmond.


Mert a világ a bátraké.

Harcolj azért, amiben hiszel!

A Voice kollekció szép darabjait itt találhatod :  https://dbtaska.hu/anekke_termekek/anekke_voice_2022_osz_tel

#Anekke #Voice

Keresés