Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anekke City kollekció 2021

Anekke City kollekció 2021

„ Mint egy végtelen tükörkép, az arcom a nagyváros fényeire rajzolódott. Gyors lábakkal és a
fényképezőgépem kattogásának ritmusára szaporán mozduló kezekkel a fej, a szem és a szív
összeállt, hogy megörökítsék a mindennapi élet szépségét.


Odakint várt rám a döntő pillanat, miközben az élet darabjait négyszögletes keretekbe rendeztem,
miközben a szemem az engem nem is észlelő járókelőre szegeződött. Chicago utcái hatalmas fekete-fehér vászonná váltak számomra.


A kezemben lévő kis képernyő ablak lett a világra, ujjaim mögé zsúfolt virtuális szívverések térképét rajzolva, hogy megragadja annak lényegét, ami igazán számít: a tükörképemet, amikor csak magamat látom, mert a fényképezés nem csupán az örök fény pillanata: az érzés, az érintés és a szeretet módja.


Ez egy módja annak, hogy megmondd, ki vagy a szemeden keresztül. Önmagad lehetsz , miközben engeded, hogy a lényeged megmutatkozzon a művészeteden keresztül. Az igazi valóság a semmitmondó képek óceánjain ragyog.


Aztán minden eddiginél tisztábban láttam, mintha 35 mm-ben élném le az életem. Táncolnék a város fényeivel, kamerával a kezemben és kíváncsi szemekkel. A szűrőktől megfosztva elvesztem az utcákon, hogy olyan történeteket meséljek el, amelyeket csak én tudnék írni. Mivel minden megjelenés egyedi, csak én döntöm el ki legyek. Mert a hitelességem az én hatalmam.


És te, mi a tiéd?”

Tartalomhoz tartozó címkék: Anekke

Keresés